Welkom bij Scherpinbeeld

Vanaf 2 april 2013 is ScherpinBeeld (SIB) een stichting. De website heeft sinds 2006 meer dan 6.000 foto’s en video’s gearchiveerd. Deze zijn bekeken door bijna 5 miljoen belangstellenden. De foto’s en video’s hebben zo’n 52.000 reacties.

Gepubliceerde foto's/Films: Om verzekerd te blijven van nieuw beeldmateriaal op deze site, worden de gepubliceerde foto's, dia's, tekst en film's niet verstrekt aan derden.Scherpinbeeld is geen eigenaar van het door ons gepubliceerde beeldmateriaal en zal/mag derhalve het gepubliceerde beeldmateriaal niet verstrekken aan derden.

Privacy: In het kader van de privacy, zal scherpinbeeld geen persoonlijke informatie verstrekken aan derden.

Kopieren van foto's / video: Op al het getoonde beeldmateriaal berust copyright. Het is daarom niet toegestaan om het gepubliceerde beeldmateriaal te kopieren, scannen, (te gebruiken in welke vorm dan ook) etc, zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur.

Onderschrift: Al het beeldmateriaal op Scherpinbeeld wordt door de redactie, voor zover mogelijk, voorzien van onderschrift. Niet altijd is de redactie kundig genoeg om alles over het beeldmateriaal te vertellen en roept daarbij de hulp in van de Scherpinbeeld (Sibbers) bezoekers. Mocht blijken dat er meer informatie over een geplaatste foto is dan dat door de redactie is geschreven, dan kunt u dit aanvullen d.m.v. een reactie te plaatsen. Ook eigen belevingen bij een foto(s) en films zijn van harte welkom. Als u een reactie plaatst let er dan a.u.b op dat de reactie's die u schrijft niet kwetsend, en beledigend of intimiderend zijn voor de bezoekers van scherpinbeeld.

Scherpinbeeld behoud het recht om reacties die niet gepast,kwetsend,intimiderend en beledigend zijn te verwijderen.


Donateur: Wilt u stichting ScherpinBeeld steunen? U kunt zich hier aanmelden als donateur.

Het bestuur van Stichting Scherp in Beeld bestaat uit: André van Avesaat (Voorzitter), - Dirk van der Meer (Penningmeester) en Marcel Houwer (Secretaris).

Wij wensen u veel kijk plezier